Operatör Telefonlarının En Akıllısı: Vodafone Smart 6

0 KİŞİ PAYLAŞTI Facebook Twitter

VATAN VATAN
Operatör Telefonlarının En Akıllısı: Vodafone Smart 6



Operatörlerin piyasaya sunduğu akıllı telefonlar, zaman geçtikçe üst düzey özelliklere sahip akıllı telefonlarla arayı kapatıyor. Fiyat/Performans skalasında büyük bir pay sahibi olan operatör cihazları, özellikle geçtiğimiz yıl çıkan modellerle pazardaki payını yükseltmeyi başardı.

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Turkcell T60 ‘dan sonra Vodafone da Smart 6 modeliyle bu büyük pastada “Ben de varım!” diyor. Vodafone Açıkhava Konseri tanıtımında ilk kez gün ışığına çıkan cihaz Turkcell T60 ile aynı tasarım ve özelliklere sahip. İki akıllı telefonun da ZTE ‘nin Blade S6 modeli baz alınarak geliştirildiğini hatırlatalım.

Vodafone Smart 6 , 5″ IPS HD ekran a sahip. 4×1.7 GHz ve 4×1 GHz gücünde 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 işlemci yi kalbinde taşıyan Smart 6'ya Adreno 405 grafik arabirimi eşlik ediyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza nın bulunduğu cihazın MicroSD kart yuvasıyla hafızasının arttırılabildiğini hatırlatalım. 5 megapiksel ön ve 13 megapiksel otofokuslu ve LED flaşlı arka kamera ya sahip Smart 6, kutusundan Android 5.0.1 Lollipop sürümüyle çıkıyor.

En büyük handikapı olan gömülü 2400 mAh batarya nın 64-bit mimarili işlemci ve Lollipop sürümüyle pek fazla sırıtmayacağını düşünüyoruz. Turkcell T60'ın 799 TL'lik ön sipariş fiyatına karşı daha rekabetçi bir fiyatlandırmayla piyasaya sürüleceğini düşündüğümüz Vodafone Smart 6 , Haziran ayında görücüye çıkacak.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/05/26/operator-telefonlarinin-en-akillisi-vodafone-smart-6/
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER