için kaldı

OnePlus'tan Esrarengiz Bir Etkinlik Duyurusu Geldi

0 KİŞİ PAYLAŞTI Facebook Twitter

VATAN VATAN
OnePlus'tan Esrarengiz Bir Etkinlik Duyurusu Geldi



Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo'dan ayrılan bir grup üst düzey yönetici ve mühendisin kurduğu OnePlus markası, ilk akıllı telefon modeli olan OnePlus One ile büyük bir başarıya imza atarak “amiral gemisi katili” ünvanını ele geçirmişti. Davetiye yoluyla satılan ve buna rağmen yarım milyondan fazla bir satış rakamına ulaşan OnePlus One'dan sonra markanın fanları, şirketin yeni jenerasyon telefonu olan OnePlus Two'yu bekliyordu. OnePlus'ın dün paylaştığı bir tweet ile 2015'in potansiyel “amiral gemisi katili”nin ilk ipuçları verildi.

Firmanın paylaştığı tweette; “Biz her zaman teknoloji sektörünü sarsmanın yollarını arıyoruz. Ve bunu gerçekleştirmenin zamanı geldi. Daha fazlası 1 Haziran'da.” ifadesi kullanıldı ve görsel olarak bir akıllı telefonun bitmemiş çizimi yer aldı. Bu tweet telefonun takipçilerini heyecanlandırmışa benziyor, zira görseldeki bitmemiş telefonun OnePlus Two hakkında bir ipucu verileceğini ifade ettiği sanılıyor.

Cyanogen ile anlaşmasının bitmesinden sonra kendi arayüzünü yapan firmanın yeni bir başlangıç yapacağını düşünürsek, bunun için hala biraz zaman var. 1 Haziran'da Çinli firma nasıl bir sürpriz yapacak, merakla bekliyoruz.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/05/27/oneplustan-esrarengiz-bir-etkinlik-duyurusu-geldi/
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER