Ölmeden önceki son isteği kahretti!

İzmir'in Konak ilçesinde, eşi ile sorunları olduğu ileri sürülen 39 yaşındaki Tarık Y. intihar etti.

VATAN VATAN
Ölmeden önceki son isteği kahretti!

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Turgut Reis Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Tarık Y. yaklaşık bir hafta önce kiraladığı altıncı kattaki apart dairesinin penceresinden atlayarak hayatına son verdi.

Tarık Y.'nin atlama sesini duyan vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tarık Y.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

Yaklaşık bir yıldır evli olduğu eşi ile aralarında sorun olduğu iddia edilen Tarık Y., intihar etmeden ise kız kardeşine; “Size tek vasiyetim Mine'min kredi borcunu kapatın, taksit taksit değil. İçinizde hakkaniyetli biri mutlaka vardır, ne olur kapatın” diye mesaj bir gönderdiği öğrenildi. Tarık Y.'nin cenazesi savcının incelemesinden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER