Son dakika: Galatasaray'da Okan Buruk sesleri! Gece yarısı konuştu, Torrent'in tazminatı...

Süper Lig'in 25. haftasında evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalan ve son 14 lig maçındaki 13.puan kaybını yaşayan Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine gelen Domenec Torrent'in de koltuğu sallanmaya başladı. Sarı-kırmızılı takımda yeni teknik direktör adayı olarak Okan Buruk gösteriliyor. Buruk, TV 100 yayınında Galatasaray'a yeşil ışık yakan bir açıklama yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Galatasaray'da Okan Buruk sesleri! Gece yarısı konuştu, Torrent'in tazminatı...

Süper Lig'in 25. haftasında evinde Yukatel Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in koltuğu sallanmaya başladı.

GALATASARAY TARİHİNDE İLK

Fatih Terim'in yerine göreve gelen İspanyol teknik adam, takımın başında çıktığı 5 lig maçında da galibiyet alamadı. İlk 3 maçından mağlubiyetle ayrılan Torrent, son iki maçta ise beraberlik aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER