için kaldı

Nouma: Ölmedim, evde oturuyorum

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, sosyal medyada dolaşan 'trafik kazasında öldü' iddiası üzerine bir açıklama yaptı.

VATAN VATAN
Nouma: Ölmedim, evde oturuyorum

Survivor yarışması ile ününe ün katan Pascal Nouma, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar birileri benim trafik kazasında öldüğüm haberini yayıyor, gayet iyiyim evde oturuyorum. Telefonum susmuyor. Yanlış alarm" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımın eski golcüsü ayrıca, Beşiktaş Kulübü'ndeki gelişmelere dikkati çekerek, "Beşiktaş'ta seçim olacakmış. Kim başkan olur bilemem ama, Lucescu'yu getirirlerse büyük iş olur. Hocam çözer sorunu" şeklinde paylaşımda bulundu.

2000-2001 ve 2002-2003 sezonlarında Beşiktaş forması giymiş, 20 Nisan 2003 tarihinde oynanan Fenerbahçe maçında attığı gol sonrası tribünlere yaptığı tombala hareketi sebebiyle yönetim kurulu tarafından sözleşmesini feshedilmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER