Son Dakika: Beşiktaş'ın Kaan Ayhan teklifini duyurdu! Satın alma opsiyonuyla... Transfer Haberleri

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Siyah beyazlılarda gözler Kaan Ayhan transferinde... Ünlü gazeteci Nico Schira, Beşiktaş'ın oyuncu için yaptığı son teklifi duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Beşiktaş'ın Kaan Ayhan teklifini duyurdu! Satın alma opsiyonuyla... Transfer Haberleri

Son şampiyon Beşiktaş'ta gözler Kaan Ayhan transferine çevrildi... İlk 11'de 8 yabancı kuralı nedeniyle yerli oyunculara ağırlık veren siyah beyazlılar, savunmaya Kaan takviyesi yapıp orta saha ve forvette elini güçlendirmek istiyor.

İsabetli transfer haberleriyle bilinen gazeteci Nico Schira, Twitter hesabından siyah beyazlıların Kaan Ayhan için yaptığı son teklifi açıkladı.

Buna göre Beşiktaş, Sassuolo'ya Kaan Ayhan'ı 3 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulundu. Oyuncunun da Şampiyonlar Ligi faktörüyle İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı biliniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER