2020 Suzuki Swift Hibrit güncel fiyat listesi!

Bugün 2020 Suzuki Swift Hibrit güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
2020 Suzuki Swift Hibrit güncel fiyat listesi!

Ülkemizdeki otomobil fiyatları 2020 yılında aldı başını gitti. Her ne kadar son zamanlarda döviz kurunun da düşmesi ile beraber fiyatlarda bir yumuşama olsa da, yılın genel ortalaması alındığında dudak uçuklatan zamlar yapıldığı görülüyor. Suzuki tarafında ise Ekim ayında yepyeni bir araç Türkiye pazarına geldi. Sessiz sedasız satışına başlanan bu model, 2020 Suzuki Swift Hibrit. B sınıfına ait olan araç, 1.2 litrelik benzinli motordan ve 12V olan bir bataryadan gücünü alıyor. Model şehir içinde 100 kilometrede ortalama 4.1 litrelik yakıt tüketimi ile kullanıcıları adeta mest ediyor.

2020 Suzuki Swift Hibrit güncel fiyat listesi!

Hızlanma anlamında da sahiplerini tatmin etmeyi başaran Suzuki Swift Hibrit, 100 kilometre hıza 12.2 saniye gibi bir sürede ulaşabiliyor. Araç şık tasarımı ve ergonomik yapısı ile dikkat çekmeyi başarırken, fiyat anlamında tüketicileri biraz üzüyor.

2020 Suzuki Swift Hibrit güncel fiyat listesi! - Resim : 1

Araç tam donanımda Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, Çift Sensörlü Fren Destek Sistemi , Şerit Takip Sistemi, şerit değiştirme uyarısı, yalpalama uyarısı, Geri Manevra Trafik Uyarı Sistemi, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Uzun Far Asistanı gibi özellikler ile karşımıza çıkıyor. Modelin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan güncel fiyat listesine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

1.2 GL Techno CVT (Tek Renk) – 216.900 TL

1.2 GLX Premium CVT (Tek Renk) – 228.900 TL

1.2 GLX Premium CVT (Çift Renk) – 230.900 TL

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER