Arnavutköy'de silahlı saldırı sonrası mahalle savaş alanına döndü

Arnavutköy'de market sahibi Ayhan K.’nın silahlı saldırı sonucu yaralanmasının ardından akrabaları saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen kişinin akrabaları ile mahallede taşlı sopalı kavgaya etti. Cep telefonu kameralarına yansıyan kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı.  

HÜRRİYET HÜRRİYET
Arnavutköy'de silahlı saldırı sonrası mahalle savaş alanına döndü

 

Arnavutköy’de market işleten Ayhan K., önceden husumetli olduğu iddia edilen bir kişi tarafından 3 Eylül Cuma gini silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırı anının da cep telefonu kamerasıyla bir başka sürücü tarafından kaydedildiği olayda, Ayhan K. bacağına isabet eden 2 kurşunla yaralanmış, saldırıyı gerçekleştiren kişi ise aracıyla olay yerinden kaçmıştı.

Saldırı sonrası Ayhan K.’nın akrabaları, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen ve aynı zamanda komşuları olan kişinin akrabalarıyla kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER