Epic Games'ten bedava oyun fırsatları

Epic Games toplam değeri 236 TL olan 3 farklı oyunu ücretsiz olarak kullanıma sundu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Epic Games'ten bedava oyun fırsatları

Oyun platformlarının ücretsiz oyun verme geleneği devam ediyor. Bu hafta Epic Games 3 farklı oyunu ücretsiz olarak abonelerine sunacağını açıkladı. Deponia: The Complete Journey, Ken Follett's The Pillars of the Earth ve The First Tree oyunları 15 Nisan tarihinden itibaren 1 hafta boyunca ücretsiz olarak alınabilecek.

Epic Games'ten bedava oyun fırsatları

Oyunlardan biri olan Deponia: The Complete Journey macera ve bulmaca türünde bir oyun. Fiyatı 109 TL olan oyun çok güçlü olmayan bilgisayarlarda bile oynanabiliyor. 8 GB yer kaplayan oyuna kampanya kapsamında erişebilirsiniz. Windows 7'de bile oynanabilecek oyun 2 GB RAM'i olan bir bilgisayar tarafından bile destekleniyor.

Bir diğer oyun olan Ken Follett's The Pillars of the Earth de benzer kategoride bir oyun. İlk oyundaki gibi çok yüksek bir donanım gücü gerektirmeyen oyun 13.5 GB yer kaplıyor.

Epic Games tarafından verilen son oyun ise First Tree. Bu oyun da oynaması kolay ve fazla bir sistem gereksinimi istemeyen bir seçenek.

Oyunları belirlenen tarihler içinde Epic Games kütüphanenize ekledikten sonra ömür boyu sahibi oluyorsunuz. Bu haftanın oyunlarının herkese hitap etmediği görülüyor. Üç oyun da İngilizce olarak oynandığı için temel seviyede olsa da dil bilmek gerekiyor. Bu bakımdan Teknolojioku olarak bu oyunların herkese hitap
ettiğini söylersek yanılmış oluruz. Yine de belli bir kitlenin bu oyunları seveceğini söyleyebiliriz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER