Rakibimiz Karadağ

Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda lider olan A Milli Takımımız, bugün Karadağ ile karşı karşıya geldi.

GASTE24 GASTE24
Rakibimiz Karadağ

AMilli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu dördüncü maçında bugün Karadağ’ı Beşiktaş Park'ta konuk edecek. Saat 21.45'te başlayacak mücadele TRT 1'den yayınlanacak.

Ay-yıldızlı ekip, grubun ilk maçında İstanbul’da Hollanda’yı 4-2, ikinci maçında da İspanya’da Norveç’i 3-0 yenerken, üçüncü maçında sahasında Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Milli takım, grupta 7 puanla lider durumda bulunuyor. Karadağ ise 6 puan ve averajla Hollanda’nın ardından üçüncü sırada yer alıyor. Grupta Norveç de 6 puana sahip. Grubun diğer maçlarında ise Litvanya ile Cebelitarık, Norveç ile de Hollanda karşı karşıya gelecek.

596. milli maç

A Milli Futbol Takımı, Karadağ maçıyla tarihinde 596. kez sahaya çıkacak. Ay-yıldızlılar, 98 yıllık tarihinde 319’u resmi, 276’sı özel 595 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 226 galibiyet, 142 beraberlik ve 227 yenilgi yaşadı.

Muhtemel 11'ler

TÜRKİYE: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

KARADAĞ: Milan Mijatovic, Dusan Lagator, Igor Vujacic, Zarko Tomasevic, Stefan Savic, Sead Haksabanovic, Nebojsa Kosovic, Adam Marusic, Uros Djurdjevic, Stevan Jovetic, Matija Sarkic

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER