Mortal Kombat geri döndü

90'ların en ünlü en çok oyuncuyu ekrana kilitleyen oyunu Mortal Kombat süper grafikleri ve oyunda yapabileceğiniz bol Fatality'li bol Finishim'li günler android cihazlarınızda eski heyacanını kazanmayı hedefliyor.

VATAN VATAN
Mortal Kombat geri döndü

Mortal Kombat X versiyonunun Android cihazlar için Nisan ayında yayınlanacağı bilgisini veren NetherRealm Studios'u tüm Mortal Kombat hayranlarını mutlu edicek gibi görünüyor. Yayıncısı olan Warner Bros Interactive'in oyunda farklı dövüş stilleri, kart kazanma, multiplayer takım dövüşü ve daha bir birinden fazla özelliklere sahip olacağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı. Mortal Kombat x Android versiyonunda kullanıcıların vazgeçemediği Fatality ölüm seçeneklerinin bir sonraki boyutu olan x-ray'ler de oyunda bulunacak.

Aşağıdaki videoda Mortal Kombat X'in Android versiyonunun tanıtımını izleyebilirsiniz…

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/06/mortal-kombat-geri-dondu/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER