için kaldı

MFÖ bir kez daha efsane yarattı!

27. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları'na dün akşam Türkiye'nin efsane popüler müzik topluluğu MFÖ konuk oldu. Mazhar Fuat Özkan üçlüsü, hemen herkesin ezbere bildiği şarkılarını Eşref Denizhan Açıkhava Sahnesi'ni dolduran bini aşkın ENKA seyircisiyle birlikte söyledi.

VATAN VATAN
MFÖ bir kez daha efsane yarattı!

Sanatın tüm renklerini izleyicisiyle buluşturan ENKA Kültür Sanat, 27. Yıl Açıkhava Buluşmaları'nda 3 Temmuz gecesi efsane müzik topluluğu MFÖ'yü ağırladı.

Konsere, “Ele Güne Karşı” şarkısıyla coşkulu bir başlangıç yapan Mazhar Fuat Özkan üçlüsü, “Ali Desidero”, “Sarı Laleler”, “Mazeretim Var”, “Olduramadım”, “Ne Bileyim Ben”, “Yalnızlık Ömür Boyu” gibi en sevilen şarkılarıyla sahnede bir kez daha efsane yarattı. Şarkıları kadar sahne şovlarıyla da dinleyicisine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatan ekip, bini aşkın ENKA dinleyicisi tarafından ayakta alkışlandı. Açıkhava'da Sinema ve Tiyatro Keyfi ENKA'da 27. Yıl ENKA Kültür Sanat AçıkHava Buluşmaları'nda yeni hafta, 6 Temmuz Pazartesi akşamı Dot'un İki Kişilik Yaz oyunuyla başlayacak. İki yaralı karakterin bir tesadüfler zinciri sonunda karşılaşmasını anlatan oyun, izleyicisinin aşka olan inancını tazeleyerek tiyatroseverleri çılgın ve güzel bir maceraya sürükleyecek. 7 Temmuz Salı akşamı ise ENKA seyircisi, Damien Chazelle'in yönettiği; J.K. Simmons, Miles Teller ve Paul Reiser'ın rol aldığı Oscar ödüllü Whiplash filmini ıhlamur kokuları eşliğinde izleyecek. Eşref Denizhan AçıkHava Sahnesi'nde gösterilecek haftanın ikinci sinema filmi, efsane oyuncu Clint Eastwood'un yönettiği American Sniper olacak. Bradley Cooper, Sienna Miller ve Kyle Gallner'ın rol aldığı film, 8 Temmuz Çarşamba akşamı ENKA perdesine yansıyacak.

Sezonun büyük ilgi gören oyunlarından ?tiyatro.iN'in 5 ödüllü oyunu Katil Joe, 9 Temmuz Perşembe akşamı ENKA seyircisiyle buluşacak. Toplumsal sınıflar arasındaki uçurumlara ve alt sınıfın popüler kültür araçlarıyla ilişkisine çarpıcı bir eleştiri getiren kara komedi, uyuşturucu, para, televizyon etkisinde uyutulmuş trajikomik hayatları sahneye taşıyacak.

1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek 27. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları; 10 sinema, 7 konser, 2 tiyatro, 2 müzikal, 2 modern dans ve 1 sergi ile Temmuz akşamları sanatın tüm dallarını seyircisiyle bir araya getirecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER