Nike kendini aştı! İşte gelecekten gelen ayakkabı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen isimlerinden Nike, yeni modeli Nike Go FlyEase'i tanıttı. Nike'ın yeni ayakkabısı sanki gelecekten gelmiş gibi.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Nike kendini aştı! İşte gelecekten gelen ayakkabı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen isimlerinden Nike, yeni modeli Nike Go FlyEase'i tanıttı. Bu sayede terlik giyer gibi ayakkabı giyeceğiz. İlk süreçte Nike üyesi olanlar için satışa sunulacak olan ayakkabı merakla bekleniyor.

Dünya devi Nike, bir farklı model ile daha karşımıza çıktı. Nike Go FlyEase, eşi benzeri görülmemiş bir tasarıma sahip. El kullanmadan giyilebilen ayakkabı modeli için, "Easy on, easy off (Kolay giy, kolay çıkar)" sloganı kullanıldı.

Yeni Nike GO FlyEase, katlanabilme özelliğine sahip. Bu sayede, ayağınızı içine soktuğunuzda ayakkabıyı giymenizi sağlıyor.

Elinizi kullanmadan ayakkabıyı giyebileceksiniz

Giyimi gibi çıkarması da bir hayli kolay olan Nike GO FlyEase’in ayaktan çıkma ihtimali birkaçımızın aklına gelebilir. Ancak bu durumu da hesaba katan Nike, çareyi ayakkabının ortasına esnek yapıya sahip bir parça koyarak bulmuş. Nike, beyaz renkteki modelin yanı sıra iki adet siyah ağırlıklı renk seçeneğini de piyasaya sürecek.

Nike kendini aştı! İşte gelecekten gelen ayakkabı! - Resim : 1

Ayakkabı sektörüne öncülük etmeye devam eden Nike, yeni modeli Nike GO FlyEase’i 15 Şubat’ta 120 dolar’dan (860 TL) satışa sunacak. Ancak belirtilen tarihte yalnızca Nike üyeleri alım gerçekleştirebilecek. Nike GO FlyEase, ilerleyen günlerde herkes için satın alınabilir hale gelecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER