için kaldı

Medcezir'in son bölümünde Yaman-Mira şoku yaşanacak!

Türkiye'nin reyting rekorları kıran dizisi Medcezir bu akşam çok konuşulacak bir bölümle ekranlara gelecek. Medcezir'de bu akşam yaşanacaklar hayranlarını şoke edecek. Medcezir hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizde bulunan fragmanı izleyebilirsiniz.

VATAN VATAN
Medcezir'in son bölümünde Yaman-Mira şoku yaşanacak!

Medcezir'de Yaman'ın Mira ile ayrı olduğu dönemde birlikte olduğu yaz aşkı Sibel'in geri dönmesi Yaman-Mira aşkında gerginliğie neden olacaktır. Mira'nın Sibel'i gördükten sonra Yaman'a karşı yine değişecektir.

Medcezir'de diğer gerilim ise Cengiz- Nadir Baktıroğlu arasında yaşanacaktır. Nadir Baktıroğlu Cengiz'in tehditlerine boyun eğmemekte kararlıdır. Nadir çok tehlikeli bir adım atacak ve bundan Selim ile Yaman etkilenecektir.

Medcezir'in son bölümünde ekranlara gelecek olan son sahne ise herkesi korkutacaktır. Dizinin yayınlanan ikinci fragmanında Yaman'ın Selim'i korumak isterken vurulduğu görülüyor. Ancak bu sahnenin rüya mı gerçek mi olduğu tam olarak bilinmiyor.

İŞTE BU AKŞAM YAŞANACAKLAR

Sibel'in sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasıyla Yaman ve Orkun'un konuşması yarım kalır. Bu olaylı geliş, korktukları gibi Yaman ve Mira arasında değil, gruptaki kızlar ve erkekler arasında kriz yaratır. Erkeklerin ilişkilere bakış açıları nedeniyle iki kutba ayrılırlar. Bu ayrılık giderek büyür ve bir savaşa dönüşür. Bu savaş Mert'le Eylül'ün ilişkisinde de bir dönüm noktası olur. Mert ilk defa Eylül'ün olmadığı tarafta yerini alır.

Orkun sıcağı sıcağına, Yaman'ın üzerine gitmeye kararlıdır. Ama Mira Yaman'la tekrar arasının bozulmasını göze alamaz ve gerçek ne olursa olsun, bilmek istemediğini söyler. Mira için bu konu kapanmıştır.

Öte yandan Nadir Baktıroğlu, Cengiz'e kolayca teslim olmayacaktır. Nadir'in çaktığı kibrit Selim'i ve Yaman'ı da içine alacak kocaman bir yangının ilk kıvılcımı olur.

Mira şüphelerinin doğru olduğunu öğrendiğinde Yaman'ı sonsuza kadar kaybetmeye çok yakın olduğundan habersizdir.

Yaman ve Mira aylar boyu yaşanan tüm zorluklara rağmen tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, korkusuzca gelecekten bahseden Yaman artık Mira'nın elini ne olursa olsun bir daha bırakmamaya kararlıdır.

Nadir Baktıroğlu'nun hapse girmesi herkesin rahat bir nefes almasını sağlar. Selim onu hayat boyu içeride tutacak delilleri bir bir toplarken Cengiz'in de peşinde olduğunu hissettirir. Cengiz ise Nadir'le özgürlüğünün pazarlığını yapmaktadır.

Nadir hakkındaki soruşturmanın derinleştirilmesi Sude'nin nefesini keser. Nadir'in elinde bulunan görüntüler Sude'nin Altınkoy'daki bütün hayatını mahvetmeye yeterlidir. Bu ümitsizlikle Sude, Kenan'ın tanıdık hayatına sığınır. Kenan ona kimsenin zarar vermemesi için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Yaman'a geçmişinden gelen bir telefon Mira'nın onu kıskanmasına yol açar. Gelecekten korkmadan konuşan Yaman geçmişi konusunda da Mira'ya sonsuz güven verir.

Yaman ısrarla üzerinde durmamasına rağmen Eylül ve Mira, Elif'in de yardımıyla ona bir oyun oynamaya karar verirler. Yaman'ın tepkisinden korksa da Mert de onlarla birlik olmak zorunda kalır.

Yaman'a oynanacak oyun herkesin bir araya geleceği büyük bir partiye dönüşür. O gece Mira beklenmedik bir karar verir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER