için kaldı

Metin Öztürk'ten Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a: Sahada sıfırız, masada sıfırız, parada sıfırız

Galatasaray'da geçen yıl yapılan seçimde başkan adayı olan Metin Öztürk, Sarı-kırmızılı kulübün Şubat ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda Burak Elmas yönetimini eleştirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Metin Öztürk'ten Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a: Sahada sıfırız, masada sıfırız, parada sıfırız

Metin Öztürk'ün Divan Kurulu'ndaki açıklamaları şu şekilde:

Şu an yaşadığım üzüntüyü paylaşmak istiyorum. Kulübümüze inanılmaz başarılar yaşatan ve bugün de burada olan Faruk Süren başkanımızın yıllar önce bir sözü var: Galatasaray sıralamada üçüncüyse sonuncudur. Bugünkü durumu anlatmak bile istemiyorum. 5 aday seçime girdi, herkes kendi projelerini anlattı ve genel kurul yönetimi seçti. 7 ayda geldiğimiz nokta: 3 yıllığına gelen hoca 7. ayda kovuldu. Maliyetleri azaltmak için gençleştirme operasyonu yapıldı, 25 milyon Euro harcandı, kulübün mali yükü arttı, kümede kalabilmek için tornistan yapıldı. Şu an üzülerek söylüyorum ki sahada sıfırız, masada sıfırız, parada sıfırız. 140 milyon Euro'dan bahsediliyordu ne oldu bilmiyorum...

"SÖZ VERİYORUM SİZİ İBRA EDECEĞİM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER