Yerli ve milli araçlarla Beyoğlu Belediyesi 10 milyon TL tasarruf etti

İstanbul’un en çok turist çeken kalabalık ilçelerinden Beyoğlu Belediyesi, Kademe A.Ş.’nin geliştirdiği yerli ve milli araçlarla 1 yılda 10 milyon TL’nin üzerinde tasarruf sağladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yerli ve milli araçlarla Beyoğlu Belediyesi 10 milyon TL tasarruf etti

Albayrak Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Kademe A.Ş., belediyelerin ihtiyaçlarına göre Ar-Ge çalışmaları yaparak yüzde yüz yerli ve milli araçlar üretiyor. İthal ürünlere kıyasla yüzde ellinin üzerinde tasarruf sağlayan araçlar ekonomiye de ciddi katkı sağlıyor. Kademe A.Ş.'nin Beyoğlu Belediyesi'nin ihtiyacına göre geliştirdiği ve yerli kaynaklarla ürettiği “Kompakt Yol Süpürme Araçları” ilçenin kalabalık ve dar sokaklarını temizliyor.

KAMU-SANAYİ İŞBİRLİĞİNE EN GÜZEL ÖRNEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı yerli ve milli ekonomi hamlesine Beyoğlu Belediyesi olarak katkıda bulunduklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, bu kapsamda yaptıkları çalışmaları anlattı. Beyoğlu'nun kalabalık ve dar sokaklarının hijyeni için özel sektörle işbirliği yaparak Ar-Ge ürünler geliştirdiklerine dikkat çeken Yıldız şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER