LG G4 Güncellendi

Bu yılın en iddialı amiral gemisi akıllı telefonlarından birisi olan LG G4 anavatanı Güney Kore'de yeni bir güncelleme aldı.

VATAN VATAN
LG G4 Güncellendi

OTA aracılığıyla cihazlara yüklenebilen güncelleme ile bazı uygulamaların uzun süre çalışması sonucunda ortaya çıkan ısınma sorunları giderilmiş. Dokunmatik ekranın hassasiyetinde de iyileştirme söz konusu, artık kalın ekran koruyucuları tercih edildiğinde dahi sorunsuz bir kullanım deneyimi sağlanabiliyor.

Güncelleme ile uygulama geçiş ekranına uygulamayı sabitleme olanağı sağlayan yeni bir buton kazandırıldı. Uygulama bu buton ile sabitlendiğinde ekrandan uzaklaştırılamıyor. Akıllı telefonu çocuğuna belirli bir oyunu oynaması için veren ebeveynler için şüphesiz ideal bir çözüm. Dış ortamlarda görülebilirliğin iyileştirildiği ve durum çubuğunda “Battery Saver” simgesinin değiştirildiği belirtiliyor. Kullanıcıların güncellemeyi Wi-Fi ile indirmesi tavsiye ediliyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/lg-g4/2015/07/07/lg-g4-guncellendi/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER