LG G4 28 Nisan Tarihinde Tanıtılacak!

Nisan ayı geldi çattı ve merakla beklediğimiz akıllı telefonlar biz kullanıcıların huzuruna çıkarak, sahnede güç gösterisi yapacaklar.

VATAN VATAN
LG G4 28 Nisan Tarihinde Tanıtılacak!

Şu an için en çok konuşulan akıllı telefon ise LG'nin amiral gemisi G4. G serisinin şimdilik son üyesi olan G4 , LG'nin elindeki en büyük koz ve bu kozu rakiplerine karşı en iyi şekilde kullanacak.

LG, bugün yapmış olduğu açıklamada akıllı telefonunun 28 Nisan tarihinde New York , Londra ve Paris'te 29 Nisan tarihinde ise, Seul , Singapur ve İstanbul'da olmak üzere eş zamanlı olarak yeni amiral gemisini tanıtacağı bilgisini paylaştı. Ayrıca internete sızdırılan bilgilere göre; G4'te Snapdragon 810 işlemcisi kullanılmayacağını bunun yerine Snapdragon 808 işlemcisine yer verileceği bilgisi, gündemde bomba etkisi yarattı.  Sızdırılan bilgilere ek olarak LG amiral gemisinde deri ve sert plastik malzemelerden bir arka kapak tasarladığını ve kullanıcılara sunacağı bilgisi de yayımlandı.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/01/lg-g4-28-nisan-tarihinde-tanitilacak/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER