Mantar yedi, kâbusu yaşadı! Annesi bir dakika bile düşünmedi

Manisa'da, yediği mantar nedeniyle karaciğer fonksiyonları çalışmayan 8 yaşındaki Esmanur Kıldıroğlu, bilinci kapalı halde getirildiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde annesinden alınan doku sayesinde sağlığına kavuştu. Anne Hatice Dirik, "Kızımın karaciğerinin yeniden çalışmaya başladığını öğrenince dakikalarca mutluluk gözyaşları döktüm. Kızımın bu kadar kısa sürede sağlığına kavuşacağını beklemiyordum" dedi. EÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orkan Ergün ise "Esmanur, hastaneye geldikten 14 saat sonra nakil operasyonu da tamamlanmış oldu. Bize geldiğinde bilinci kapalıydı ve nakilden başka çaremiz de yoktu" diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mantar yedi, kâbusu yaşadı! Annesi bir dakika bile düşünmedi

Akhisar ilçesinde yaşayan Kıldıroğlu, yaklaşık 2 hafta önce babaannesinin evinde yediği mantardan zehirlendi. Akhisar Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilen Kıldıroğlu, bir gün sonra fenalaştı.

Ailesi tarafından götürüldüğü Ege Üniversitesi (EÜ) Çocuk Hastanesinde yoğun bakım ünitesine alınan küçük kızın mantar zehirlenmesine bağlı karaciğerin

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER