Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıkladı! Sosa ve Novak...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, eşi Beyza Ağaoğlu’nun resim sergisini ziyaret etti. Eşi ile birlikte eserleri inceleyen Ağaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıkladı! Sosa ve Novak...

Bordo-mavili ekipte forma giyen futbolcular Jose Sosa ve Filip Novak ile sözleşme yenileyeceklerinin altını çizen Başkan Ağaoğlu, “Oyuncularla görüştük. Sosa ve Novak'la sözleşme yenileyerek yolumuza devam edeceğiz. Sosa, hemen hemen sezon başından beri eleme maçları da dahil olmak üzere inanılmaz performans ortaya koydu. Kaptan gibi kaptan. Boşuna 'Maestro' dememişler adama. Geldiğimiz noktada çok büyük emeği var. Ayrıca bir kaptan olarak, sıkıntı yaşadığımız dönemde çok aktif rol oynadı, takımın toparlanmasına yardımcı oldu. Yerli oyuncular tarafında da Uğurcan Çakır çok aktif rol oynadı. Birkaç oyuncunun liderliğinde takımın bu havasının bozulmaması için çok çaba sarf ediyorlar. Hocamız, 'bazı oyunculara çok yüklendik, haklarını helal etsin' diyor ama ben başta hocamız olmak üzere, bütün takım bu ortaya koydukları performanstan dolayı, çabadan dolayı teşekkür ediyorum, haklarını helal etsinler, diyorum” şeklinde konuştu.

“Karakter olarak çok güçlüyüz”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER