Transfer Haberleri: Trabzonspor’da hedef sol bek! Irakli Azarovi gündemde...

Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürerken teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda Gürcistan takımı Dinamo Batumi forması giyen sol bek Irakli Azarovi için kulübüyle görüşmeler sürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Transfer Haberleri: Trabzonspor’da hedef sol bek! Irakli Azarovi gündemde...

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve Süper Lig'in 3'üncü haftası sonunda milli araya lider giren Trabzonspor'da keyifler yerinde. Ligin 4'üncü haftasında oynanacak Galatasaray maçına odaklanan bordo mavili takım rakibini eli boş göndermek istiyor. Transferlerini erkenden tamamlayan ve ligi erken açan bordo mavililerde hedef lig sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak.

AVCI'NIN İSTEDİĞİ IRAKLİ AZAROVI İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR  

Bordo mavili takımda transfer çalışmaları sürerken teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda Gürcistan takımı Dinamo Batumi forması giyen sol bek Irakli Azarovi için kulübüyle görüşmeler sürüyor. Pazarlıklar devam ederken 19 yaşındaki futbolcunun transferinin tamamlanması bekleniyor. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER