için kaldı

Kesenin ağzını açtı!

Tam 3 milyon dolara...

VATAN VATAN
Kesenin ağzını açtı!

Selin Ortaçlı ile evlenen Şahan Gökbakar'ı babalık heyecanı sardı. Eşi 4 aylık hamile olan Gökbakar, doğacak bebeği için 3 milyon dolara Çubuklu Vadi'de ev aldı

EŞİ RAHAT ETSİN DİYE

Şahan Gökbakar, sevgilisi Selin Ortaçlı ile geçtiğimiz günlerde Prag'ta gizlice evlenmişti. Yurt dışında balayı yapan çift, bir yandan da bebek hazırlığına başladı. Gökbakar, 4 aylık hamile olan eşinin doğumdan sonra rahat etmesi için Çubuklu Vadi'de ev aldı.

TÜM KOMŞULARI ÜNLÜ

Gökbakar, evi 3 milyon dolara Şeyhmus Tatlıcı'dan aldı. Tatlıcı'nın içine disko yaptırdığı villa, basına daha önce haber olmuştu. Villada tadilat başlatan ünlü komedyen, böylece aynı sitede oturan Engin Altan Düzyatan ve Emre Belözoğlu'na komşu oldu.

Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı, yeni evlerinde Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Engin Altan Düzyatan, Mustafa Sandal, Ralf Tezman ve işadamı Murat Tarman gibi isimlere komşu olacak. (GÜNAYDIN)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER