Kayaşehir için kuralar çekildi

TOKİ'nin Kayaşehir konutları için yaptığı kura çekiminin ilk aşaması tamamlandı

VATAN VATAN
Kayaşehir için kuralar çekildi

TOKİ'nin Kayaşehir'de alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlar için yapacağı bin 500 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde kura çekim törenin düzenlendi.

 

Haber7'nin haberine göre, törene TOİK Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de katıldı. Törende yapılan kısa konuşmaların ardından kura çekimine geçildi.İlk olarak konut için başvuran 32 şehit ailesi kuraya tabi tutulmadan evlerine kavuştu.Ardından konutlar için başvuran 3 bin 379 engelliden 20'si de kura çekimiyle hak sahibi oldu.

 

Yarın devam edecek

 

Kurayla ev sahibi olan Nevin Kotil isimli vatandaş ise gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta zorlanan Kotil, çocukları için kuraya başvurduğunu söyledi. 

 

Kura çekimlerinin yarın da devam edileceği bildirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER