19 yıldır engelli oğluna bakan anne: Ona bir şey olursa ben de ölürüm

MARDİN'in Derik İlçesi'ne bağlı Balova Köyü'nde yaşayan 8 çocuk annesi 45 yaşındaki Şükriye Ekinci için 7 çocuğu bir yana, zihinsel ve bedensel engelli oğlu 19 yaşındaki Saadettin bir yana. Engelli oğlunu diğer 7 çocuğundan üstün tuttuğunu ve bir an olsun yanından ayrılmadığını söyleyen Şükriye Ekinci, "Anneler çocukları ile her zaman aynı duyguları yaşarlar. Birbirimizin gözlerine bakarak...

F5HABER F5HABER
19 yıldır engelli oğluna bakan anne: Ona bir şey olursa ben de ölürüm

MARDİN'in Derik İlçesi'ne bağlı Balova Köyü'nde yaşayan 8 çocuk annesi 45 yaşındaki Şükriye Ekinci için 7 çocuğu bir yana, zihinsel ve bedensel engelli oğlu 19 yaşındaki Saadettin bir yana. Engelli oğlunu diğer 7 çocuğundan üstün tuttuğunu ve bir an olsun yanından ayrılmadığını söyleyen Şükriye Ekinci, "Anneler çocukları ile her zaman aynı duyguları yaşarlar. Birbirimizin gözlerine bakarak anlaşıyoruz. Ben kendisine 3 gün bir şey vermezsem aç ve susuz kalır, kimseden bir şey isteyemiyor ve almıyor" dedi.
Derik'e bağlı Balova Köyü'nde yaşayan ve 4 günlükken geçirdiği havale sonucu bedensel ve zihinsel engelli olan Saadettin Ekinci'yi annesi Şükriye Ekinci bir an olsun yalnız bırakmıyor. Saadettin'den sonra 7 çocuk daha doğuran Şükriye Ekinci, Saadettin'i şefkatle sevdiğini söylüyor. Sosyal Hizmetler Kurumunun verdiği bakıcı aylığı ile geçindiklerini belirten anne Akıncı, şöyle konuştu:
(DHA - Emrullah KARAKAŞ)
SONRAKİ HABER