için kaldı

Jetlerden IŞİD'e 'hendek' operasyonu

Türk savaş uçaklarının da aralarında bulunduğu uluslararası koalisyon güçleri, terör örgütü DAEŞ ile mücadele kapsamında Suriye ve Irak'ta hava saldırıları düzenledi. Opersayonlar kapsamında DAEŞ'in kazı makinasının da imha edildiği kaydedildi.

VATAN VATAN
Jetlerden IŞİD'e 'hendek' operasyonu

Doğal Kararlılık Operasyonları Birleşik Ortak Görev Gücünden yapılan açıklamada, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerince dün Suriye'de belirlenen terör örgütü DAEŞ hedeflerine bir hava saldırısı gerçekleştirildiği belirtildi. Operasyonda, El-Havl yakınlarındaki DAEŞ'in kazı makinasının imha edildiği kaydedildi.

Suriye'deki saldırıların ABD, Bahreyn, Kanada, Ürdün, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin yanı sıra Türk savaş uçaklarınca gerçekleştirildiği bilgisine de yer verildi.

Açıklamada ayrıca, Irak'taki hedeflere 11 hava saldırısı yapıldığı belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER