Oktay Kaynarca'dan çarpıcı sözler: Bir sürü vatan haini ünlü var

Sözde Ermeni soykırımı iddialarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren usta oyuncu Oktay Kaynarca, Türkiye'de sanat dünyası içinde birçok vatan haini ünlü olduğunu da belirterek, "Millet adına, bayrak adına, toprak adına abuk subuk konuşarak vatan haini olan, nefret edilen ünlüler de var" dedi.

GASTE24 GASTE24
Oktay Kaynarca'dan çarpıcı sözler: Bir sürü vatan haini ünlü var

Ünlü dizi oyuncusu Oktay Kaynarca, Adanalı, Sakarya Fırat, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi ve son olarakta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki (EDHO) Hızır Çakırbeyli rolüyle seyircilerin gönlünde taht kurdu. Birçok dizi ve sinema filminde de rol alan Kaynarca son olarak 5 sezondur ATV ekranında yayınlanan EDHO dizisinde Hızır Çakırbeyli karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

ahaber'de yer alan habere göre, Kaynarca, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda da bulunan Kaynarca, sözde Ermeni soykırımı iddialarına sert tepki gösterdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz arşivlerimizi açtık, sizde arşivlerinizi açın" sözünü hatırlatarak, Ermenistan'ın arşivlerini açmadığının altını çizdi. "Bunu dünyaya anlatmalıyız. Neden arşivlerini açmıyorlar?" diyen Kaynarca, o döneme dair dizi, filmler çekerek dünyaya anlatabilmenin önemli olduğunu söyledi.

"BİR SÜRÜ VATAN HAİNİ ÜNLÜ DE VAR"

Kaynarca sosyal medyada ile ilgili sorulan bir soruya verdiği cevapta, "Ünlü ol yırt! Bundan kurtulmalıyız. Nasıl ünlü olunmalı mesela? Bir kere yaptığınız işi çok iyi yaparak ünlü olmalısınız. Çok değerli bir iş yapıyor olmalısınız. Değer oluşturan bir iş yapıyor olmalısınız. 'Bu değeri oluşturan kim?' diye baksınlar, sizi sevdikleri için 'ünlü olma' üst cümlesini oluşturun. Hiç sevilmeyen, nefret edilen bir ünlü de olabilirsiniz. Abuk subuk konuşan, millet adına, bayrak adına, toprak adına. Bir sürü vatan haini ünlü de var, biliyoruz. Allah korusun böyle de ünlü olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER