Ankara'da fuhuş operasyonu: 11 gözaltı! 16 kadın kurtarıldı

Ankara'da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda, aralarında anne, baba, oğul ve gelinlerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Fuhşa zorlanan 16 kadın da kurtarıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ankara'da fuhuş operasyonu: 11 gözaltı! 16 kadın kurtarıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama' suçunu işledikleri belirlenen suç örgütü takibe alındı. Yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından örgütün liderliğini yapan üvey baba H.Ş., anne N.Ş., oğlu D.D. ve gelinleri N.D. ile E.D., G.O., S.D., E.G., İ.E., A.E. ve G.A. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

16 KADIN KURTARILDI

Şüphelilerin, il genelinde bulunan günübirlik evleri ve otelleri saatlik veya gecelik olarak kiralayarak 4'ü yabancı olmak üzere 16 kadını fuhşa zorladığı saptandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER