için kaldı

Sultangazi'de camı kırıp araçtaki kumaşları çaldılar

Sultangazi'de pazarcılık yapan Aziz Karakaş'ın aracındaki tekstil ürünleri 1 yıl içerisinde iki defa çalındı. Aracının camı kırılarak, kumaşları çalınan Karakaş, "Ailemin ve çocuklarımın huzuru bozuldu" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sultangazi'de camı kırıp araçtaki kumaşları çaldılar

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde yaşayan Aziz Karakaş pazarlarda tekstil ürünü satıyor. Karakaş'ın geçtiğimiz yıl aracının camları kırılarak, içeride bulunan ürünleri çalındı. Dün sabah saat 07.00 sıralarında işe gitmek için oğlu Cihan Karakaş ile birlikte evden çıkan Aziz Karakaş, aracındaki kumaşların çalındığını gördü. Aracın ön camını kırarak, kapıyı açan kişi ya da kişiler, yaklaşık 30 bin TL değerindeki tekstil ürünlerini çaldı. Durumu polise bildiren Karakaş, hırsızların yakalanmasını bekliyor.

 

"MALLARIN ÇOĞUNU BORÇLA ALMIŞTIM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER