Koronavirüs karantinasındaki çocuklar, LGS'ye her ilçede belirlenen tek okulda girdi

İstanbul'da koronavirüs hastası ya da temaslısı öğrenciler, LGS'ye her ilçede belirlenen bir okulda girdi. Tek tek içeri alınan öğrencilere, maskeli ve koruyucu kıyafet giyen personel eşlik etti. Her çocuk sınava, tek başına alındığı sınıfta katıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Koronavirüs karantinasındaki çocuklar, LGS'ye her ilçede belirlenen tek okulda girdi

İlk oturumu saat 09.30'da başlayan LGS'ye koronavirüs hastası ya da temaslısı olduğu için karantinada olan çocuklar, ilçelerde belirlenen tek okulda alındı. Erken saatlerde velileriyle okul önlerine gelen öğrencilere, bina girişindeki görevli sınava girecekleri sınıfları söyledi. Tek tek içeri alınan öğrencilere, maskeli ve koruyucu kıyafet giyen personel eşlik etti. Her çocuk sınava, tek başına alındığı sınıfta katıldı.

Koronavirüs karantinasındaki çocuklar, LGS'ye her ilçede belirlenen tek okulda girdi - Resim : 1

KAĞITHANE'DE 10 ÇOCUK SINAVA GİRDİ

Kağıthane Ziyapaşa İlkokulu’nda da 10 öğrenci sınava alındı. Okul önünde çocuklarını bekleyen velilerden Arzu Ekici, “Oğlum sınava girdi. Heyecan çok var, biz anneler olarak daha çok heyecanlıyız. İnşallah dört yılın emeğini verirler” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER