için kaldı

Reyhanlı’da, kuaförlerden, uygulamalı kuaförlük eğitimi

Reyhanlı’da, kuaförlerden, uygulamalı kuaförlük eğitimi

POSTA POSTA
Reyhanlı’da, kuaförlerden, uygulamalı kuaförlük eğitimi

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde, Mesleki Eğitim Merkezi’nde kuaförlük eğitimi gören öğrencilere mesleki konularda uygulamalı eğitim verildi.

Reyhanlı’da Cemil Meriç konferans salonunda düzenlenen eğitime Antakya ve Reyhanlı’dan çok sayıda kuaför ile Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri katıldı. Uygulamalı olarak yapılan eğitimde alanlarında uzmanlaşmış olan kuaförler öğrencilere keratin bakımı, saç renklendirme ve türban eğitimleri verdi.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Turan, 50 öğrencinin eğitim gördüğünü söyleyerek, kuaförlük mesleğinin daha iyi yapılması amacıyla öğrencilerine uygulamalı eğitim verildiğini belirtti. Eğitim sonunda Turan, eğitime katkı sağlayan Kuaför Eylem Kaya ve Kezban Doğru’ya teşekkür ederek plaket verdi.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER