için kaldı

IŞİD'den Ankara saldırısıyla ilgili küstah paylaşım!

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), Ankara'daki barış mitingine katılmak için 86 kişini öldüğü, 186 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili sosyal medya üzerinden küstah bir mesaj yayınladı.

VATAN VATAN
IŞİD'den Ankara saldırısıyla ilgili küstah paylaşım!

Saldırının 'tebrik' edildiği açıklamada, 'ölü sayısının artması temennisi'nde bulunuldu.

Ankara'da tren garı kavşağında sabah saatlerinde meydana gelen patlamalarla ilgili IŞİD'in Türkçe haber sayfasına ait Twitter hesabından bir mesaj yayınlandı.

Mesajda, "Ankara'da gerçekleşen mitingde kafir komünistlerden 40'a yakın ölü ve 100'den fazla yaralı var. Yapanları tebrik ediyoruz. Allah'a hamd olsun ki Ankara'da komünistlerin mitinginde patlama olmuş. Birçok ölü ve yaralı varmış. Allah'ım ölülerinin sayısını artır. Halay çeken komünistler bu meydan kanlı meydan sloganı atarken bomba patlıyor. Barış isteyenler bunlar mı? Kanda boğuldunuz hamd olsun" denildi.

IŞİD en az 86 kişinin hayatını kaybetiği saldırıyı Twitter'dan 'tebrik etti.'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER