için kaldı

Güneydoğu Anadolu'nun en büyük hastanesi... Bossan Hospital hizmete girdi

Özel Bossan Hospital, Gaziantep’in halıcılık sektöründe uzun yıllardır sanayici olarak faaliyet gösteren Bossan Halı’nın Gaziantep’e kazandırdığı ve bölgenin en büyük özel hastanelerinden biri olma özelliğine sahiptir. Halit, Mehmet, Mustafa ve Şevki Bostan’ın ortaklığında kurulan hastane 1 Şubat 2021’de hasta kabulüne başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Güneydoğu Anadolu'nun en büyük hastanesi... Bossan Hospital hizmete girdi

Bossan Hospital, Gaziantep’de Gazikent bölgesinde toplam 42.000 m2’si hastane binası 20.000 m2’si de sosyal tesis olmak üzere toplam 62.000 m2 kapalı alana sahip ve toplam 500 yatak kapasiteli olarak planlanmış bir özel hastanedir. Hastane mimari yapılanması ve hizmet üretim kapasitesi olarak Güneydoğu Anadolu’nun en büyük özel hastanesi olma özelliğini taşımaktadır. 

Hastanenin mimari planlamasında tüm tıbbi branşların yanı sıra radyoterapi ünitesi, radyocerrahi ünitesi, kemoterapi ünitesi, nükleer tıp ünitesi, tüp bebek ünitesi, koroner anjiyografi ünitesi, koroner ve KVC yoğun bakım üniteleri de mevcut olup bu bölümler kısa zamanda hayata geçirilecektir.

SGK ile anlaşmalı olan hastanenin tıbbi bölümleri ise iç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, nöroloji, dermatoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, biyokimya, radyoloji, anesteziyoloji ve reanimasyon, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, ortopedi ve travmatoloji, kulak burun boğaz, üroloji, göz hastalıkları ve de ağız ve diş sağlığından oluşmaktadır. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER