için kaldı

Davutoğlu'nun sözlerine tepki! 'Yoldaşlık çoktan tükenmiş'

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Ahmet Davutoğlu'nun sözlerini, bugünkü "Yol arkadaşlığı falan mı kalmış Allah'ını seversen?" başlıklı yazısında değerlendirdi. Hakan, yazısında "Ne yolu, ne yoldaşlığı Allah aşkına! Yol bitmiş, yoldaşlık çoktan tükenmiş" ifadesini kullandı.

VATAN VATAN
Davutoğlu'nun sözlerine tepki! 'Yoldaşlık çoktan tükenmiş'

Ahmet Hakan, yazısında şu ifadeleri kullandı:   "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Davutoğlu-Babacan-Gül üçlüsünü sert eleştirmesi... Davutoğlu’nun bu eleştiriye sert cevap vermesi...   Bu tartışmaya dışarıdan bakan iktidar karşıtları şu yorumları yapıyorlar:   Yol arkadaşları birbirlerini eleştirmeye başladılar.   AK Parti içinde büyük kırılma.   Bir zamanlar beraberdiler.   Şöyle bir bakalım:   Davutoğlu desen... Çoktandır bayrak açmış, ayrı parti kuruyor.   Babacan desen... İstifa edip gitmiş, ayrı parti kuruyor.   Gül desen... Neredeyse Erdoğan’a karşı Cumhurbaşkanı adayı olacaktı.   Ne yolu, ne yoldaşlığı Allah aşkına!   Yol bitmiş, yoldaşlık çoktan tükenmiş. Gözetilecek bir hukuk kalmamış. Çizgiler ayrılmış, ayrışmış.   Bu nedenle tartışmaya... “parti içi bir tartışma” ya da “yoldaşlar arası bir hesaplaşma” muamelesi yapılması, bana biraz tuhaf geliyor."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER