iPhone 7 Hakkında Yeni Bir İddia Daha!

Dünya'nın en çok satış rekoru kıran akıllı telefonu olan iPhone ilk çıktığından bu yana  yaklaşık 700 milyon adet satış rakamına ulaştı ve iPhone serisinin bir sonraki üyesi olacak olan iPhone 7 ile bu satış rakamını daha da arttırmayı istiyor.

VATAN VATAN
iPhone 7 Hakkında Yeni Bir İddia Daha!

AU Optronics firması gün içerisinde web sitesinden bir bilgi yayımladı ve yayımlamış bilgi içerisinde   Apple 'ın yeni akıllı telefonu iPhone 7'nin bünyesinde 5 inçlik bir ekran barındıracağı bilgisi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ayrıca Apple 'ın iPhone 5 modelinden sonra kullanıcılara sunduğu iPhone 5C akıllı telefonu ilk etapta dış görünüşü ve uygun fiyatı ile tercih edilen bir model sunmuştu. Şimdi ise Apple bu “C” kodunu iPhone 6 akıllı telefonuna entegre ediyor ve çok yakında iPhone 6C akıllı telefonunu piyasaya sunacağı bilgisi de AU Optronics firmasının sızdırmış olduğu bilgiler arasında yerini alıyor.  iPhone 7 ve 6C  hakkında ortaya atılan sayısız iddialar ne denli doğrudur bilinmez ama son sözü yine Apple verecek.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/04/21/iphone-7-hakkinda-yeni-bir-iddia-daha/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER