iPhone 6s Plus'ın Ön Paneli Görüntülendi

Apple iPhone 6s'in daha büyük boyutlu ön kamera içeren ön panelinin fotoğrafı geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı, şimdi de iPhone 6s Plus'ın ön paneli görüntülendi.

VATAN VATAN
iPhone 6s Plus'ın Ön Paneli Görüntülendi

Komponent mağazası apple.club.tw panelin yer değiştirme birimine erken ulaşabilmiş. Tasarımda ciddi bir farklılık olmasa da Force Touch kontrolcüsünün eklendiği görülüyor.

İsimlendirmedeki “s” takısı akıllı telefonun tasarımında ciddi bir yenilik olmayacağının göstergesi. Değişimler daha çok dahili bileşenlerde. Ön kamera 5 MP çözünürlükte ve 1080p video kaydı gerçekleştirebiliyor. Panel beyaz renkte, farklı renk seçenekleri konusunda net bilgi yok. Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın önümüzdeki hafta Çarşamba günü tanıtılması bekleniyor. Resmi tanıtımla birlikte yeni iPhone'lar hakkında daha detayı bilgilere ulaşabileceğiz.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/09/02/iphone-6s-plusin-on-paneli-goruntulendi/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER