Hilal Altınbilek yurtdışına açılıyor

Oyuncu Hilal Altınbilek, İspanya'dan başrol teklifi aldı. Altınbilek teklifi kabul ederse İspanyol oyuncu Jon Kortajarena ile başrolü paylaşacak.

VATAN VATAN
Hilal Altınbilek yurtdışına açılıyor

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde başrol oynayan Hilal Altınbilek, yurtdışına açılıyor.  Hürriyet'in haberine göre; oynadığı dizilerle Avrupa ülkelerinde de tanınan Altınbilek, İspanya'dan rol teklifi aldı.   Güzel oyuncu, teklifi kabul ederse yüksek bütçeli aşk filminde başrol oynayacak.   Altınbilek'in partneri İspanya’nın ünlü isimlerinden Jon Kortajarena olacak. Yaz aylarında Marbella’da çekilmesi planlanan filmde Kortajarena, zengin bir adamı canlandıracak. Hilal Altınbilek de onun tatil sırasında tanışıp âşık olduğu kiteboard eğitmenini oynayacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER