için kaldı

IKEA'dan Kablosuz Şarj Özellikli Lamba

Mobilya alanında adı en bilinen firmalardan biri olan IKEA, kısa süre sonra sunacağı lambalarda Qi kablosuz şarj vericisine yer vermeye başlayacak.

VATAN VATAN
IKEA'dan Kablosuz Şarj Özellikli Lamba

Böylece Qi uyumlu kablosuz şarj alıcısı olan telefonlar, tabletler ve diğer cihazlar lamba altındaki ayak üstüne yerleştirilip şarj edilebilecek. Yatak yanına yerleştirilen gece lambaları için harika bir fikir olsa gerek. ABD ve İngiltere'de yeni ürün satışı Nisan ayı içinde başlayacak ve en düşük fiyat 46 USD olacak. IKEA, kullanıcıların durumunu da dikkate aldı ve Apple iPhone ile Samsung Galaxy sahiplerine Qi alıcısı satmaya da karar verdi. Böylece kullanıcıların IKEA mağazalarını ziyaret etme sebepleri iki katına çıkmış oldu.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/03/ikeadan-kablosuz-sarj-ozellikli-lamba/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER