Huawei Mate S'in Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi

Huawei üst düzey Ascend Mate 7 modelinin daha küçük boyutlu alternatifi olan Mate S akıllı telefonun resmi duyurusunu gerçekleştirdi.

VATAN VATAN
Huawei Mate S'in Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi

Akıllı telefonun 5.5 inç genişlikli Full HD AMOLED ekranı yüzde 105 renk doğruluğu oranıyla RGB renk gamutunun tamamını kapsayamayan diğer akıllı telefonların bir adım önüne geçiyor. 2.5D Gorilla Glass 4 ile ekran çizilmelere karşı dayanıklı hale getirilmiş. Force Touch sensörüyle P8'te sergilenen Knuckle özelliğinin daha geliştirilmiş bir versiyonu sunulmakta, bu akıllı telefon kontrolü için geliştirilmiş zekice bir kullanım yöntemi. Parmak izi okuyucu ile güvenlik bir üst seviyeye taşınmış vaziyette.

Mate S'te Huawei'nin üst düzey Kirin 935 yongaseti çözümü, 3 GB RAM, 32 / 64 GB kapasiteli dahili depolama alanı bulunuyor. 128 GB kapasiteli modelin daha sonra piyasaya gireceği belirtiliyor. Düşük ışık koşullarında dahi tatmin edici sonuçlar veren kamerada 13 MP BSI sensör,  f/2.0 lens ve çift LED flaş yer alıyor. Optik imaj stabilizasyonu teknolojisinin ihmal edilmemiş olması sevindirici. Ön elementin korunabilmesi için safir kristal kullanılmış. Sabit odaklı 8 MP ön kamera yumuşak LED aydınlatma ve f/2.4 lens içeriyor.

Boyutları 149.8 x 75.3 x 7.2 mm ve ağırlık 156 gram seviyesinde. 2700 mAh kapasiteli pil, EMUI 3.1 arayüzüyle zenginleştirilmiş Android 5.1.1 işletim sistemi, Wi-Fi, GPS, NFC ve FM radyo bizlerle. Huawei Mate S'in 32 GB kapasiteli Standard versiyonu 649 Euro, 64 GB kapasiteli Premium versiyonu ise 699 Euro fiyat etiketiyle geliyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/09/03/huawei-mate-sin-resmi-tanitimi-gerceklestirildi/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER