için kaldı

HTC Desire EYE Android 5.0 Lollipop Alıyor!

HTC'nin ilk ön yüzünde LED flaşa yer vermiş olduğu akıllı telefonu olan Desire EYE, ilk etapta kullanıcıların dikkatini çeken bir akıllı telefon oldu ve  şu an bile halen HTC'nin özellikle öz çekim tutkunlarının tercih etmiş olduğu bir akıllı telefon oluyor.

VATAN VATAN
HTC Desire EYE Android 5.0 Lollipop Alıyor!



HTC Desire EYE, kutu açılışında Android 4.4 KitKat ile geliyor ve artık neredeyse her Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonun 5.0 Lollipop ile gelmesi ile HTC'de akıllı telefonlarını Lollipop'suz bırakmamak için bir bir güncelleme dağıtmaya başladı. Bunlardan biri de Desire EYE oldu. 30 Haziran yani bugünden itibaren EYE kullanacılarına dağıtılmaya başlanacak olan 5.0 Lollipop güncellemesi ile akıllı telefon daha uzun bir pil ömrüne sahip olacak ve Snapdragon 810 işlemcisi, 2 GB RAM' i ile tam bir hız canavarına dönüşecek. Perakende satış fiyatı 258,99$ olan HTC Desire EYE, hem üst seviye bir akıllı telefon hem de üstün çift LED flasş destekli ön kamerası ile fotoğraf tutkunlarının bir numaralı tercihi olacak olan bir akıllı telefon.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/06/30/htc-desire-eye-android-5-0-lollipop-aliyor/
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER