için kaldı

2660 dolar maaşla çalışacak personel arıyorlar

Emirates İstanbul ve İzmir’e kabin görevlisi alımına geliyor, kabul edilenlere Dubai’de ücretsiz konaklama hizmet verilecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
2660 dolar maaşla çalışacak personel arıyorlar

Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için İstanbul ve İzmir’de işe alım etkinliği düzenleyecek.Başvurusu kabul edilenlerin ortalama maaşı 2 bin 660 dolar olacak. İşe kabul edilenlere Dubai’de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak. İşe kabul edilenler çalıştığı uçak modelinin büyümesi ve kabin sınıfında değişmesi halinde alacağı maaş da artacak. 

Dubai merkezli Emirates Havayolları kabin ekibi ihtiyacını karşılamak adına dünya genelinde zaman zaman işe alım etkinlikleri düzenliyor. Bu etkinlerden ikisi de Türkiye’de yapılacak. İlk etkinlik 29 Temmuz’da İstanbul’da, ikincisi ise 2 Ağustos’ta İzmir’de düzenlenecek. Kabin ekibi adaylarının işe alım etkinliğine davet almak için çevrimiçi başvuru yapmaları istendi.Alım etkinliğinin yer bilgisi ise daha sonra şirket tarafından web sitesi aracılığı ile paylaşılacak. İş başvurusu kabul edilenler 7 aşamalı eğitimden geçtikten sonra Emirates filosunda yerlerini alacak. İşe alım süreci de CV inceleme ve değerlendirme, grup değerlendirmesi, erişim değerlendirmesi, online İngilizce değerlendirmesi ve davranış anketi, web tabanlı final görüşmesi olmak üzere 5 aşamalı olacak. 

İŞE KABUL EDİLENLER İÇİN DUBAİ’DE ÜCRETSİZ KONAKLAMA 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER