Günün Android Uygulaması: LightLaunch Light 3D Launcher

Özelleştirilebilir yapısıyla kulanıcıların vazgeçilmezi Android, size arayüz yani launcher değiştirme imkanı da sunuyor.

VATAN VATAN
Günün Android Uygulaması: LightLaunch Light 3D Launcher

Google'dan bağımsız geliştiriciler tarafından hazırlanan ve Google Play Store'da yayınlanan çok sayıda arayüz uygulaması bulunuyor. Android cihazınızda bir değişikliğe ne dersiniz? Her gün aynı arayüzü kullanmaktan sıkılmadın mı? Eğer bir farklılık istiyorsan bu haber tam sana göre. Google Play Store'da ücretsiz olarak indirilmeyi bekleyen arayüz telefonunuza farklı bir hava katacak. Bu arayüz, telefonunuzdaki uygulamaları 3 boyutlu bir efekt ile size sunuyor. Klasik arayüzlerden sıkıldıysanız bu işinizi görebilir. LightLaunch'un 3 boyutlu efektini iPhone'lardaki Parallax efektine benzetebiliriz. Uygulamayı  buradan indirerek yeni telefonunuza merhaba diyebilirsiniz. KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/11/27/gunun-android-uygulamasi-lightlaunch-light-3d-launcher/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER