Günlük Burçlar 2 Nisan 2015 Astroloji Burç Yorumları

Günlük burçlar ile bugün sizi neler bekliyor hemen öğrenin. Tüm burçların erkekleri aşk, iş ve para durumu ve hayatınıza dair dikkat etmeniz gereken tavsiyeler ve astroloji fal analizi. Günlük 12 burcunkadın ve erkeklerinin burç özelliği ve evlilik, aşk hayatı hakkında bilmediğiniz öğrenmek istediğiniz her şey hakkında günlük burç yorumlarını okuyabilirsiniz.

VATAN VATAN
Günlük Burçlar 2 Nisan 2015 Astroloji Burç Yorumları

12 burcun astroloji ve burçlar ile derlenmiş günlük burç yorumları ile burç analizleri sizin için neler anlatıyor, bilmek istediğiniz ve merak ettiğiniz tüm konular hakkında astroloji yorumlarını hep birlikte öğrenelim.

Günlük Burçlar

Balık burcu özellikleri

KOÇ BURCU

Koç burcu siz doğduğunuz zaman güney, ateş grubundan öncü bir burçsunuz. Yalnız iyi yönleriniz kadar hatalarınız da dikkati çekmektedir. Onun için biraz dikkatli davranmanızı söyleyeceğiz. Hatalarınızı giderir veya hiç olmazsa içinizde bunu gizleyebilirsiniz çok daha beğenilen biri olacaksınız.

BOĞA BURCU

Sevgili boğalar bugün Perşembe ve siz her zamanki gibi kendinizi güçlü, kuvvetli ve enerjik hissediyorsunuz bugün beklediğini iş görüşmesi için öğleden sonra görüşmeniz olacak, beklediğiniz doğrultuda sonuçlanacak bu iş sizi daha da sevindirecek görünüyor. Boğa burcu erkeği bugün sürpriz bir gelişme sizi bekliyor olabilir.

İKİZLER BURCU

İkizler kadını bugün sizin için sıkıcı ve düşünceli geçebilir, yıldız konumuz olumsuzluk ve endişeye kapılmanızı sağlayabilir böylece istediğiniz duruma erişmeniz de çok kolay olmayacaktır. İkizler erkeği istediğini elde etmek için büyük gayretler gösterir ama her zaman bunu başaramayabilir, bazen her şeyi akışına bırakmak gerekir.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler Canlı, hayat dolu, enerjik bir tipsiniz. Hem yaşama da çok bağlısınız. Gözleriniz de duyduğunuz bir ilgiyi belirtiyor zaten. Bu gün çok çalışmak sizi yorabilir hemen pes edip moralinizi bozmayın ve sabırlı olun emek ve çabalarınız sizin yüzünüzü güldürecek.

ASLAN BURCU

Aslanlar Birtakım düzeltmeler için, kendi namınıza düşenleri küçümsemeyin ve onun kıymetini bilin kazandıklarınız elinizden gidebilir önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız. Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi

BAŞAK BURCU

Başak burcu erkekleri Son zamanlardaki durgunluk ve yaşadığınız bazı olumsuzluklar sizin dışınızda hemen herkesin moralini bozuyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi öne sürmekten ve buna güvenmekten sakının. Yarım bırakılmış, ertelenmiş çözümlenmesini bekleyişiniz sizin tarzınız değil.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler Perşembe günümüz, Sevecenliğiniz ve cömertliğiniz ile güzel geçecek görünüyor.Kova burcunda ilerlemeye başlayan Ay, her bir detayı ile size büyük bilgelikler sağlar. Burcunuzun size sunduğu en güzel şey ise bugün şansınızın ve kısmetinizin açık olmasıdır. Bir şeyin ne kadar işe yaradığı sizden daha iyi bilen yok denile bilir bugün sizin gününüz.

AKREP BURCU

Bir konuda sorun yaşıyorsunuz ve son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı ısrarla defalarca uyardınız. Ama bu konuyla yeterince ilgili olmayışınız, detaylardan habersiz oluşunuz, davranışınızla ilgili ilerde size pişmanlık yaşatabilir. Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirecek. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz.

YAY BURCU

Sevgili yaylar, Sağlığınızı bu dönemde daha dikkat etmelisiniz. Sizin üzülmeniz yakınlarınızı da üzeceği gibi Sağlığınızı ilgilendiren konularda küçük sorunlar yaşamanız sizi hemen kendinizi bırakmanıza mahal vermesin. Yay burcu kadınları daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili oğlaklar siz sanat, modern teknolojiyi, ya da her ikisini aynı şekildekullanmayı seversiniz. Sadece bazen olumsuz çok zor işler karşınıza çıkar bugün onlar biri siz sabırlı olmalısınız ve bitkin duruma düşmek sizi yıpratmasın her şey istediğiniz gibi yoluna girecek.

KOVA BURCU

Yeni kariyer hedefleri dikkatinizden kaçmış olabilir olanakları gözden geçirin, Balık ile akrep yolunuz kesişebilir. Bu çok heyecan verici olabilir. Çocukluk yerine getirilmesi uzun zaman önce terk ettiğini hayal doğru bile işe yarayabilir.

BALIK BURCU

Balıklar günlerden Perşembe ve bugün sizin gününüz neşeli ve sempatik tavırlarınız ile bütün gözler sizin üzerinizde, balık burcu bugün sizin için sürpriz gelişmeler ve her manada, gerek iş hayatı veya gerek aşk, evlilik hayatınızla ilgili bilmek istediğiniz birçok konuyu bu sayfamızda anlatacağız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER