Seda Sayan: Evlilik defterini kapadım!

“Gelinim Mutfakta”, Kanal D ekranında 3’üncü sezonuna Seda Sayan ile devam ediyor. Hafta başında yolculuğuna Seda Sayan ile başlayan programa ilgi büyük olunca hemen Sayan’ı aradım. Yüz yüze gelemedik belki ama en samimi röportajımızı gerçekleştirdik. Programdan kaynanalık müessesesine, yeni girişimlerinden güzelliğe bakış açısına kadar her şeyi konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Seda Sayan: Evlilik defterini kapadım!

Yeniden yuvanıza döndünüz. “Gelinim Mutfakta”nın üçüncü sezonuyla hem de. Bayrağı yeniden Onur Büyüktopçu’dan devralıyorsunuz. Halihazırda olan programların size emanet edilmesi söz konusu. Nasıl hissediyorsunuz? MediaCat verilerine göre “En güvenilir ünlü” seçilmeniz kanalların da bu seçiminde rol oynuyor mu?

- Yeniden yuvamdayım. Yıllarca Kanal D’nin yüzüydüm, yıllarca program yaptım, o yüzden tabii ki mutluyum. Programları bana emanet etme kısmı tecrübemle alakalı diye düşünüyorum.

26 yıllık televizyoncuyum, hatta gündüz kuşağının sabah programlarının öncüsüyüm. Mucidi benim bu işin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER