için kaldı

Gönül İşleri'nde nefesler tutuldu!

Star TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Gönül İşleri bu hafta yine ilgiyle izleyeceğiniz bir bölüm ile geliyor. Sevda, Bedir ve Tibet arasında ikilemde. Servet Yılmaz'a yakınlaşacak mı? Saadet vicdan azabı çekiyor. Gönül İşleri yeni bölümde neler olacak?

VATAN VATAN
Gönül İşleri'nde nefesler tutuldu!

Servet, Yılmaz'ın varlığını her yanında hissedişinde biraz daha yumuşar ona karşı. Artık Alev'in gölgesi üzerlerinden kalkmaya başlamış mıdır? Yılmaz karısını geri kazanma yolunda yine mi tökezleyecektir?

Sevda Tibet'in evlenme teklifine verdiği cevapla Bedir'i hayal kırıklığına uğratmıştır. Bir tarafta yıllardır tanıdığı, parmağının ucunda çevirdiği Tibet; diğer tarafta geçmişini bilmediği tekinsiz bir yabancı olan Bedir... Sevda'nın gönlü zor bir kararın eşiğindedir. Bedir mi Tibet mi?

Saadet Asrın'ı Komiser Kemal'e teslim etmiş olmanın vicdan azabını yaşayamadan, Kemal'in Asrın'ı elinden kaçırdığını öğrenir. Soruşturma başka bir boyuta geçmiştir şimdi. Kemal'in intikam planı açığa çıkacak mıdır, Saadet'in Asrın'la görüştüğü öğrenilecek midir? Asrın'ı kaçıran kimlerdir?

Gönül İşleri 8. Bölüm Fragmanı:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER