Gmail'de Mail Adresi Engellemek

Piyasadaki mail istemcilerini düşündüğümüzde en başarılı SPAM algoritmasının Gmail'e ait olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

VATAN VATAN
Gmail'de Mail Adresi Engellemek

Hatta birçok kullanıcının Hotmail'den Gmail'e geçme nedenlerinin başında bu önemli fark geliyor. Yani Gmail ofis mobilyaları, web geliştirme hizmetleri ya da sizinle hiçbir ilgisi olmayan tüm eğitim önerilerini tespit ederek ayıklayabiliyor. Peki, bir gün özel olarak Gmail'de mail adresi engellemek istediğinizde ne yapacağınızı biliyor musunuz? Gmail'in mobil uygulamasına ve web sürümüne dahil edilen kullanıcı engelleme özelliği sayesinde Gmail'de email adresi engellemek oldukça kolaylaştı. Böylece istediğiniz kişilerin maillerini engelleyerek, size gönderilecek olan maillerin direkt olarak SPAM şeklinde algılanmasını sağlayabileceksiniz. Gmail'de Mail Adresi Engellemek Maillerini engellemek istediğiniz kişinin sağındaki noktalı bölüme dokunun. Açılan panelde ”Ad Soyad” adlı kullanıcıyı engelle kısmını seçin. Artık bu kişiden gelen mailler direkt SPAM klasörüne aktarılacak. KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/10/07/gmailde-mail-adresi-engellemek/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER