Fatih Terim: "Böyle devam etmeyeceğiz"

Süper Lig'de 9. haftada Beşiktaş'a 1-0 yenilen Galatasaray'da Fatih Terim, Galatasaray gibi mücadele etmediklerini söyledi. İlerleyen dönemde bazı şeyleri değiştireceklerini ifade eden deneyimli teknik adam, "Sorunların farkındayız, sorumluluğu alması gereken biri olarak ben varken kimsede suç bulmak istemiyorum" diye konuştu. Terim, ocak ayında büyük değişimlerin olacağı sinyallerini verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih Terim: "Böyle devam etmeyeceğiz"

Süper Lig'de 9. haftada Beşiktaş'a 1-0 yenilen Galatasaray'da Fatih Terim, Galatasaray gibi mücadele etmediklerini söyledi. İlerleyen dönemde bazı şeyleri değiştireceklerini ifade eden deneyimli teknik adam, "Sorunların farkındayız, sorumluluğu alması gereken biri olarak ben varken kimsede suç bulmak istemiyorum" diye konuştu.

Fatih Terim, Beşiktaş maçı sonrasında şu ifadeleri kullandı:

Oyunu değerlendirmen önce Galatasaray'ı değerlendireyim. Gerek bireysel olarak gerek takım olarak her şeyin farkındayız. Farkında olmakla kalmıyoruz, değiştirmeye de çalışacağız. Bir eşiği aşarsak doğru yola girecek miyiz diye... Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Maalesef bazı şeyler olmuyor. Küçük mesajlar da veriyorum açıkçası. Sorumluluğu alması gereken biri olarak ben varken kimsede suç bulmak istemiyorum. Galatasaray gibi oynamamız için uğraşıyorum. İlk yarı ilk 10 dakika dışında oyunu tam olarak kontrolüne alan, ilk 18'de 7 şut bulup kaleye hiç isabet bulamayan bir takım vardı. Bir defa Galatasaray gibi oynamamız için Galatasaray gibi mücadele etmemiz lazım.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER