Fuhuş, şantaj ve cinsel saldırı skandalı

Samsun'da polisin düzenlediği operasyonda, "fuhuş için yer temin etmek, fuhşa teşvik etmek, cinsel saldırı, fuhşa aracı olmak, şantaj ve ölümle tehdit" iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü kadın 8 kişi adliyeye sevk edildi.

VATAN VATAN
Fuhuş, şantaj ve cinsel saldırı skandalı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda M.K.(45) adlı kişinin organize ettiği iddia edilen fuhuş çetesini çökertti. Ahlak polisi, kiraladıkları evde fuhuş yaptıran, tehdit ve şantaj ile fuhuş yapmaya zorlayan çete ile ilgili operasyon başlattı. Dün sabah 98 ayrı adrese yapılan operasyonda M.K. ile kendisine yardım ittikleri iddia edilen M.A.(43), N.İ.(55) ve M.Ç.(49) adlı kadınlar ile K.T.(54), K.I.(46), M.R.Ö.(57) ve H.B.'yi (47) yakalayarak gözaltına aldı. Polis 6'sı kadın 7 kişinin de müşteki olarak ifadelerine başvurdu.

Ahlak Bürosunda sorgulanan 3'ü kadın 8 kişi, "fuhuş için yer temin etmek, fuhşa teşvik etmek, cinsel saldırı, fuhşa aracı olmak, şantaj ve ölümle tehdit" iddiasıyla bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER