Mahkeme: Cinayeti planladın

Endonezya’dan Atlas Okyanusu’na açılan "İnce Karadeniz" adlı yük gemisinin kaptanı Bora Ekşi'yi bıçaklayarak öldüren mürettebatı ise yaralayan makine yağcısı Ergin Aktaş, ağırlaştırılmış müebbet ve 45 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Aktaş hakkında gerekçeli karar belli oldu. Gerekçede sanığın olaydan bir gün önce geminin konumunu sorduğu, "Bize bu konumda kimse ulaşamaz, bir şey olsa yardım gelmez değil mi?" dediği ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mahkeme: Cinayeti planladın

Endonezya’dan Atlas Okyanusu’na açılan ‘İnce Karadeniz’ gemisinde 20 Aralık 2019’da, yağcı Ergin Aktaş, kaptan Bora Ekşi’yi defalarca bıçaklayarak öldürdü, mürettebattan da 9 kişiyi yaraladı. Türkiye’ye getirilen Ergin Aktaş’a cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, 9 kişiyi yaralamaktan 120 yıl, tehdit suçundan da 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

‘YARDIM GELMEZ DEĞİL Mİ’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER