Facebook'u Kasıp Kavuran Kiwi Uygulamasını İnceledik

Son günlerde Facebook'ta gelen oyun bildirimlerinden bunalan kitlenin rahatsız olduğu ve gönderilen istekte yazdığı için pek çok kişinin oyun olarak bildiği Kiwi uygulaması kulaktan kulağa yayılmakta.

VATAN VATAN
Facebook'u Kasıp Kavuran Kiwi Uygulamasını İnceledik

Biz de Akıllı Telefon ekibi olarak Kiwi hakkındaki soru işaretlerini gidermek adına bir inceleme videosu hazırladık. Ayrıca uygulamaya girişte arkadaş listemize davet gitmemesi için ufak bir açık da yakaladık, uygulamayı test etmek isterseniz o açıktan yararlanarak arkadaşlarınızın rahatsız olmamasını sağlayabilirsiniz.

“Nedir bu uygulama, nasıl çalışıyor?”, “Uygulamayı denemek istediğimizde arkadaşlarımıza giden oyun isteklerini nasıl engelleriz?”, “Özellikleri neler? Yeniyor mu içiliyor mu?” gibi soruların cevaplarını bulabileceğiniz bu video uygulama incelememizi aşağıdaki videodan izleyebilir, fısıltı gazetesi aracılığıyla kulaktan kulağa yayılan uygulamayı dilerseniz aşağıdaki indirme linklerinden iOS ve Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/kiwi-q-a/id965609252?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chatous.pointblank&hl=tr

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/06/29/facebooku-kasip-kavuran-kiwi-uygulamasini-inceledik/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER