için kaldı

Evinizdeki dağınıklığın çözümü var!

Günümüzde yaşam şartları kadar insanların tarzları da mobilya seçerken önemli hale geliyor.

VATAN VATAN
Evinizdeki dağınıklığın çözümü var!

İnsan ihtiyaçlarını ve günümüz şartlarını doğru okuyan, tasarladığı pratik, çok fonksiyonlu ve birbirinden şık mobilyalar satışa sunuluyor. Duvarınızdaki aynanın arkasına ütü masanızı monte edebilir,  ayaklı bir boy aynasını takıların saklandığı bir dolaba dönüştürebilirsiniz.

 

Sadece şifonyer olarak görünen bir mobilyanız, tek bir hareketle makyaj masanız olabilir. Bebeğinizin beşiği yatağınıza bağlanarak bebeğinizle birlikte uyuma lüksünü yaşabilirsiniz. Salonda kullandığınız, orta sehpanızı, isterseniz yemek masası, isterseniz çalışma masası olarak kullanılabilirsiniz. Buna benzer pratik çözümler evinizin kullanım alanlarını genişletir, ferahlatır ve daha rahat hareket etmenizi sağlar. 

 

BySolvo Genel Müdürü Şakir Tekin konuyla ilgili: "Yeni bir döneme girdik. Bu dönemde insanların yaşadığı evler küçülürken mobilyaların işlevselliği buna bağlı olarak önem kazandı. İnsan ihtiyaçlarını doğru okuyan bir vizyonla çıktığımız bu yolda, hızla büyüyerek bu yeni trendin yaratıcısı konumuna ulaştık. Sadece üretmekle yetinmedik, Türkiye'nin 21 iline yayılmış montaj ekibimizle de hizmet konusundaki iddiamızı da ortaya koyduk. Türkiye dışına çıkarak yurtdışına da satış yapmaya başladık. Bütün altyapı çalışmalarını tamamlamamızın ardından da markalaşma sürecine girdik. Bundan sonraki aşamada da insanların ihtiyaçları ile ilgili analizler yaparak yeni tasarımlarımızla ürün yelpazemizi genişletmeyi hedefliyoruz." dedi. 

 

BySolvo pratik, ergonomik ve şık ürünleriyle,  ev işlerinizi eğlenceli ve kolay hale getiriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER